HAKKIMIZDA

KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Veri Sorumlusu : KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ

KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılmasına ilişkin veri sahibi ilgili kişileri aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni hazırladık. Bunlara ek olarak internet sitemizi, mobil sitemizi ve/veya mobil uygulamamızı ziyaret etmeniz durumunda kullanılan çerez ve SDK’lar hakkında ayrıntılı bilgiler Çerez Politikası’nda yer almakta olup bunlar aracılığıyla işlenen kişisel veriler ise bu Aydınlatma Metni’nde açıklanmıştır. Aydınlatma Metni, KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olacaktır. KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ Aydınlatma Metni’nde yasal düzenlemelere bağlı kalarak her zaman değişiklik yapabilir.Yapılacak değişiklikler, Aydınlatma Metni’nin https://www.turktower.com.tr adresinde yayımlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır.

I. KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

yöntemlerle toplanabilir, işlenebilir ve aktarılabilir.

II. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

Kişisel verileriniz, kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuata uygun olarak aşağıdaki amaçlar ile işlenebilecektir:

III. TUTULACAK VE İŞLENECEK OLAN KİŞİSEL VERİLERİNİZ

Kişisel veriler, kimliğinizi belirleyen ya da belirlenebilir kılan bilgiler anlamına gelmektedir. KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ tarafından işlenebilecek kişisel verileriniz aşağıda belirtilmiştir:

IV. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Kişisel verilerinizi Kanun ve sair mevzuat kapsamında aşağıdaki yurt içi ve yurt dışındaki alıcı gruplarına aktarabilecektir:

V. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA YÖNELİK HAKLARINIZ

Kanun’un 11. maddesi gereğince; bu Politikanın “İletişim” bölümünde yer alan yöntemlerle KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ’ ne başvurarak,

VI. İLETİŞİM

Kanunun uygulanmasıyla ilgili taleplerinizi ve kişisel verilerinizle ilgili sorularınızı, kayıtlı elektronik posta (KEP) adresinizden, kuleas@hs01.kep.tr adresine e-posta yoluyla ya da yazılı olarak doldurarak noter vasıtasıyla, “KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ- Kısıklı Mah. Kısıklı Cad. No:105 K:1 D:3 Üsküdar/İSTANBUL” adresine iletebilir veya Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e uygun şekilde hazırlanmış olarak, kuleiletisim@turktower.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

ÇEREZ POLİTİKASI

KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ internet sitesi ve uygulamalarında kullanılabilecek çerezler ve benzeri teknolojiler (hep birlikte “çerez” olarak anılacaktır.) konusunda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ internet sitesini ve uygulamalarını kullanmanız halinde, KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ Çerez Politikası kapsamında çerez ve benzeri teknolojiler kullanılabilir, cihazınıza kaydedilebilir ve kişisel verileriniz aşağıda belirtilen amaç ve yöntemlere uygun olarak işlenebilir.

ÇEREZ NEDİR?

Çerezler, bir internet sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızda (veya akıllı telefonlar ve tabletler gibi internet özellikli diğer cihazlarda) depolanabilecek dosyalar veya bilgi parçacıklarıdır. Bir çerez genellikle; alındığı internet sitesinin adını, çerezin “ömrünü” ve genellikle tesadüfi şekilde oluşturulan kendine özgü bir sayısal değeri içerir. Çerezler, tarayıcı oturumunuz sırasında veya internet sitemize yapacağınız bir sonraki ziyaretiniz için eylemlerinizi ve tercih ettiğiniz ayarları kaydeder. İnternet sitelerimizi tekrar ziyaret etmeniz halinde, bu bilgiler sunucuya geri gönderilecektir. Bu sayede bilgisayarınız veya mobil cihazınız otomatik olarak yeniden tanınmaktadır ve örneğin tercih ettiğiniz ayarlar sizin kolaylığınız için otomatik olarak yüklenmektedir. Çerezler, KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ internet sitesini veya uygulamalarını her ziyaret ettiğinizde bunları ayarlamanıza gerek kalmaması avantajını sunmaktadır.

ÇEREZLERİN KULLANIM AMAÇLARI NELERDİR?

Çerezler, internet sayfaları arasında etkin bir şekilde geçiş yapmanızı sağlamak; internet sitelerinin kullanımını kolaylaştırmak; tekliflerimizi, internetteki görünürlüğümüzü ve reklamları içerik, grafik ve teknoloji açısından ihtiyaçlarınıza göre geliştirmek için tercihlerinizi takip etmek; genel olarak kullanıcı deneyimini zenginleştirmek ve iyileştirmek; internet sitelerimiz için kullanım verilerini istatistiksel olarak değerlendirmek ve internet sitelerimizin yapılarını ve içeriklerini geliştirmemize yardımcı olmak gibi amaçlarla kullanılmaktadır.

Bunların yanı sıra, çerezler; hizmetlerimizi ilgi ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda daha iyi bir şekilde özelleştirmek ve/veya gelecekte internet sitelerimiz üzerinde gerçekleştireceğiniz faaliyet ve deneyimleri hızlandırmak amacıyla da kullanılabilir. ÇEREZ TERCİHLERİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR? Birçok internet tarayıcısı, çerezleri varsayılan ayar olarak kabul etse de, tarayıcınızın ayarlar bölümünden çerezleri reddedebilir veya silebilirsiniz. Tarayıcı ayarlarınızı nasıl düzenleyeceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen tarayıcınızın yardım ekranına başvurun. Çerezleri reddetmeyi ya da silmeyi seçerseniz, bunun, KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ internet sitesinin bazı özelliklerinin veya hizmetlerinin düzgün şekilde çalışmasını engelleyebileceğini ve bu yüzden KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ internet sitesindeki deneyiminizi etkileyebileceğini unutmayınız. Çerez tercihleriniz, kullandığınız tarayıcı üzerinden yönetildiği için, farklı bir tarayıcı kullandığınızda ya da yeni bir bilgisayar satın aldığınızda reddetme tercihlerinizi de yenilemeniz gerekecektir.